Coutinho onder de lat bij ADO tegen Twente

25 oktober 2013, 17:16

Gino Coutinho moest vorige week al vroeg het veld verlaten, nadat hij in de wedstrijd tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag (6-1) ongelukkig in botsing kwam met PEC-verdediger Bram van Polen. Desalniettemin zal Coutinho gewoon weer onder de lat staan bij ADO. De Hagenaars nemen het zaterdag in eigen huis (op het nieuwe kunstgrasveld) op tegen FC Twente.

De Haagse sluitpost kwam niet ongeschonden uit het duel met de Zwollenaren, aangezien hij zijn neus brak. De doelman kreeg een speciaal kapje, waarmee zijn neus optimaal bescherm kand worden, maar hier ziet Coutinho van af. De doelman vindt het kapje namelijk een te grote belemmering.

Coutinho werd in het IJsseldelta Stadion vervangen door Martijn de Zwart. De reservedoelman van ADO is onzeker voor het duel met de tukkers, aangezien hij ziek is. Mocht de confrontatie met de ploeg uit Enschede te vroeg komen voor De Zwart, dan zal A-junior Bas Meeuwissen op de reservebank plaatsnemen.

ADO kan de punten prima gebruiken. Trainer Maurice Steijn staat onder druk, omwille van teleurstellende prestaties. De Hagenaars, die zeven punten uit negen duels behaalden, treden tegen Twente aan zonder Robert Zwinkels (niet wedstrijdfit), Mitchell Schet, Kevin Jansen, Vito Wormgoor en Gianni Zuiverloon.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen