Teleurgestelde Schalk wil weg bij NAC Breda

25 oktober 2013, 16:35

Alex Schalk wil in januari vertrekken bij NAC Breda. Nu hij door coach Nebojsa Gudelj buiten de selectie voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gelaten is, dringt bij de 21-jarige spits het besef door dat het voor alle partijen beter is als hij verkast.

In gesprek met Voetbal International laat Schalk weten dat het voor hem niet helemaal als een verrassing komt dat hij buiten de selectie gevallen is. "Ik had het wel een beetje aan zien komen, maar dat maakt de boodschap niet minder pijnlijk. Je hoort van medespelers steeds dat je hard traint, dat je scherp bent. En zo voel ik dat zelf ook. Met mijn vorm is het prima gesteld. Dan is het heel rot dat ik daarvoor niet word beloond en dat ik tegen Go Ahead Eagles vanaf de tribune toe moet kijken."

"Mijn uitgangspositie bij NAC is dus wel duidelijk", vervolgt de Bomber van Breda, die dit seizoen als basisspeler begon. "Voor mij, en ook voor de club, is het van belang dat ik in de winterstop verhuurd word. Ik wil laten zien waar ik nog steeds toe in staat ben: scoren. Het liefst in de Eredivisie, al besef ik dat dit moeilijk wordt."

Naar verluidt zou SC Cambuur interesse hebben in de overbodige NAC-spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen