Groningen schorst verdediger Letschert disciplinair

25 oktober 2013, 13:48   Bijgewerkt: 25 oktober 2013, 14:56

FC Groningen heeft verdediger Timo Letschert bestraft. De speler zit niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Vitesse van komende zondag. Algemeen directeur Hans Nijland meldt op Twitter dat Letschert disciplinair geschorst is.

Letschert begon het seizoen als basiskracht, maar is inmiddels niet meer verzekerd van speeltijd. Volgens trainer Erwin van de Looi kan de jonge speler niet omgaan met zijn nieuwe rol en is hij daarom voorlopig teruggezet naar het tweede elftal. "Natuurlijk kan ik begrijpen dat Timo teleurgesteld is nadat hij gepasseerd is, maar dat moet niet doorwerken in het team", zei hij tegen RTV Noord.

Naast Letschert ontbreken Henk Bos, Nick Bakker, David Texeira en Género Zeefuik. Texeira trainde vanochtend wel met de beloften, maar is nog niet inzetbaar. Zeefuik raakte afgelopen maandag geblesseerd aan zijn hamstring tijdens een duel met de beloften. Het is onzeker of hij dit kalenderjaar nog weer in actie komt.

Volgens het eerdergenoemde medium is Van de Looi van plan dezelfde basiself het veld in te sturen als afgelopen zondag. Toen won de Trots van het Noorden met 1-0 in de eigen Euroborg van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen