Been lijdt puntenverlies, eerste zege Lyon

24 oktober 2013, 21:14   Bijgewerkt: 24 oktober 2013, 23:33

Mario Been heeft donderdag voor het eerst in deze Europa League-groepsfase puntenverlies geleden met Racing Genk. De Belgische club kwam in de eigen Cristal Arena niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Rapid Wien.

Lang zag het er goed uit voor Genk. Door een doelpunt van Julien Gorius kwam de ploeg uit Belgisch-Limburg in de 21ste minuut op 1-0. Die voorsprong bleef tot de 81ste minuut staan, maar toen maakte Marcel Sabitzer gelijk.

In dezelfde groep (G) won Dinamo Kiev, met Jeremain Lens in de basis, met 3-0 van FC Thun. Lens wist zich niet te onderscheiden met een goal of een assist. Andriy Yarmolenko, Dieumerci Mbokani en Oleg Gusev maakten het verschil. Met zeven punten uit drie duels gaat Genk nog wel comfortabel aan de leiding. Dinamo Kiev staat met vier punten tweede. Thun heeft drie punten, Rapid Wien twee.

Olympique Lyon boekte in groep I zijn eerste overwinning. Na twee remises werd HNK Rijeka thuis met 1-0 verslagen. Clément Grenier maakte de enige goal. In dezelfde poule vloerde Real Betis Sevilla Vitoria Guimaraes met dezelfde cijfers, door een doelpunt van Alvaro Vadillo vijf minuten na rust. Lyon en Betis Sevilla gaan met vijf punten gedeeld aan de leiding, Guimaraes volgt met vier punten.

In groep H waren gelijke spelen troef. Zowel Slovan Liberec - Sevilla FC als SC Freiburg - Estoril eindigde in 1-1. Daardoor behoudt Sevilla de koppositie. De club uit Andalusië heeft zeven punten. Slovan Liberec is met vijf punten de nummer twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen