Gallas vervolgt carrière down under bij Perth Glory

23 oktober 2013, 10:31

William Gallas heeft voor een opvallende, vermoedelijk laatste, stap in zijn carrière gekozen. De 84-voudig Frans international vertrekt in de nadagen van zijn voetballoopbaan naar Australië. Hij heeft een contract voor een jaar getekend bij Perth Glory.

Daarmee is Perth enkele andere clubs te slim af. Onder andere Manchester City, Crystal Palace en diverse teams in het Midden-Oosten en Amerika hadden interesse in de centrale verdediger. Het Australische persbureau AP meldt dat Gallas nog wel een medische keuring moet ondergaan: dit zal in de komende weken gebeuren.

Gallas kwam na de eeuwwisseling twaalf seizoenen uit in de Engelse Premier League, voor Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur. In totaal speelde hij 436 duels voor het trio aan clubs. Zijn contract bij Tottenham werd in de zomer niet verlengd.

De komst van Gallas betekent dat de Australische A-League wederom een grote naam mag verwelkomen. Op dit moment zijn onder andere Alessandro Del Piero, Shinji Ono en Emile Heskey ook actief op het hoogste niveau van Australië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen