Bakkal: "Wil nu graag in het eerste spelen"

22 oktober 2013, 09:30

Otman Bakkal voelt zich klaar voor een rentree in het eerste elftal van Feyenoord. De middenvelder speelde maandag weer negentig minuten mee met de beloften en voelt dat de conditionele achterstand die hij had op zijn teamgenoten, verdwijnt.

"Ik heb nu al een paar keer meegedaan met het beloftenelftal en dat had ik ook zeker nodig, want ik voel dat ik steeds fitter word", zegt de 28-jarige Bakkal in gesprek met RTV Rijnmond. "Een percentage is moeilijk te zeggen, maar fysiek gezien ben ik er klaar voor om te voetballen. De volgende stap is om dat op het hoogste niveau te doen. Ik wil nu graag in het eerste elftal spelen en ik hoop zo snel mogelijk."

De vraag is vooral wiens plek in het eerste Bakkal kan overnemen. De middenvelder kan op de positie van Lex Immers spelen, maar ook op die van Tonny Vilhena. "Het is aan de trainer om de keuze te gaan maken. Ik richt me ook niet per se op één positie. Het team staat en de pech is natuurlijk dat ik niet de voorbereiding heb meegemaakt, maar de trainer weet wat mijn kwaliteiten zijn. Het is aan mij om die te laten zien."

Met Bakkal won Jong Feyenoord maandagavond met 6-2 van Jong De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen