Feyenoord niet blij met behandeling supporters

21 oktober 2013, 17:11

Feyenoord is niet te spreken over de omstandigheden waarin de eigen supporters zaterdagavond verkeerden, toen de club op bezoek ging bij Go Ahead Eagles (1-1). In een brief aan zowel de gemeente Deventer als de promovendus eisen de Kuipbewoners opheldering over de manier waarop er met de fans is omgegaan.

Op de officiële clubsite laat Feyenoord weten dat de club vooraf al vraagtekens had geplaatst bij de verplichte buscombi. De aanhang kon op twee plaatsen opstappen: in Rotterdam en Apeldoorn. Vanaf laatstgenoemde plaats is het nog twintig kilometer naar Deventer. De 350 supporters die daar opstapten, kregen echter maar liefst drie kwartier reistijd voor hun kiezen.

Bovendien vroeg Feyenoord zich voor het duel al af hoe het met het uitvak gesteld was. Niet heel goed, zo bleek, want de meeste supporters hadden vrijwel geen zicht op het veld. De toegang tot dat vak verliep ook al moeizaam, omdat er maar één poortje beschikbaar was voor de kaartcontrole. Die kon hierdoor niet worden uitgevoerd zoals eigenlijk had gemoeten.

Feyenoord zal ook de KNVB benaderen en de omstandigheden rond de komende uitwedstrijden nog eens nader bekijken. Waar nodig, zal de club bij uitduels afzien van het organiseren van het wedstrijdbezoek door de eigen supporters.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen