Sevilla geeft in slotfase 0-2 voorsprong weg

20 oktober 2013, 23:03

Sevilla FC geraakt maar niet weg uit de middenmoot van de Spaanse competitie. De Andalusiërs leken zondag te gaan winnen bij laagvlieger Real Valladolid, maar gaven in de slotfase een 0-2 voorsprong uit handen: 2-2.

Carlos Bacca zette Sevilla al binnen twee minuten op voorsprong en toen Alberto Moreno een half uur later voor de 0-2 zorgde, met een knal vanuit de tweede lijn, leek het beslist. Maar na rust gunde Sevilla Valladolid het initiatief en dat werd de bezoekers in de laatste tien minuten betaald gezet.

Manucho Gonçalves bracht in de 81ste minuut de spanning terug en twee minuten daarna legde Patrick Eber uit een vrije trap de eindscore vast op 2-2. Sevilla FC staat met tien punten uit negen duels tiende in La Liga. De achterstand op nummer negen Elche CF bedraagt twee punten. De verrassend goed presterende promovendus zegevierde eerder vanavond met 1-2 bij Real Betis Sevilla.

Getafe klom eerder op de dag naar de vijfde plek met een 0-2 zege bij Granada CF. Jeison Murillo (eigen goal) en Pedro Leon maakten in de eerste negen minuten na rust het verschil. Granada stond toen al een tijdje met tien man; Pape Diakhaté had ruim tien minuten voor de pauze zijn tweede gele kaart gekregen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen