Vd Looi: "We hebben wel beetje geluk gehad"

20 oktober 2013, 20:36

"We hebben wel een beetje geluk gehad vandaag", reageerde Erwin van de Looi, trainer van FC Groningen, zondag eerlijk nadat zijn equipe in de eigen Euroborg met 1-0 van PSV had gewonnen. De Brabanders kregen de betere kansen, maar keeper Marco Bizot hield de noorderlingen op de been.

"We wilden vanaf het begin druk zetten en dat lukte aardig. Daarna slaagde PSV erin er vaak onderuit te voetballen en kregen we het in fases van de wedstrijd moeilijk", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "We hebben keihard geknokt en het publiek heeft het prima opgepikt en ons tot het laatste moment gesteund."

"In de eerste helft waren we enkele keren gevaarlijk uit spelhervattingen, zoals die met Eric Botteghin. In de tweede helft scoorden we uit de counter die uitstekend werd uitgevoerd. Daarna hadden we enkele mogelijkheden, waaronder voor Richairo Zivkovic, die de wedstrijd had kunnen beslissen. Het zou gezien het wedstrijdbeeld misschien niet verdiend zijn geweest, maar het had wel gekund."

“Ik ben heel erg blij dat we weer eens van een topclub hebben gewonnen in Euroborg. Bovendien hebben we onze ongeslagen status vastgehouden. En de samenwerking tussen spelers en publiek was ook weer optimaal. Als je het veld op komt en je ziet zo’n mooie vlag hangen dan begint de middag al goed. Het was weer een mooie middag voor iedereen die de club een warm hart toedraagt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen