Kuyt met late assist belangrijk voor Fenerbahçe

20 oktober 2013, 20:08

Fenerbahçe heeft zondag moeizaam drie punten gepakt in de Turkse Super Lig. De koploper nam pas in blessuretijd afstand van laagvlieger Erciyesspor: 1-2. Dirk Kuyt leverde de assist bij het winnende doelpunt.

Moussa Sow bracht Fenerbahçe binnen negen minuten aan de leiding in Kayseri. Randall Azofeifa maakte een klein kwartier later de 1-1 en dat leek ook de eindstand te gaan worden, maar diep in de extra tijd bediende Kuyt Emmanuel Emenike en de Nigeriaanse invaller zorgde vervolgens voor de 1-2.

Fenerbahçe gaat met negentien punten uit acht wedstrijden fier aan kop in de Super Lig. De club uit Istanbul heeft vier punten voorsprong op nummers twee Kasimpasa en Besiktas. Laatstgenoemde heeft echter nog twee duels tegoed.