Balende Clasie: "Te weinig kansen verzilverd"

20 oktober 2013, 10:59

Jordy Clasie baalde zaterdag van het onnodige puntverlies van Feyenoord op bezoek bij Go Ahead Eagles (2-2). De Rotterdammers kwamen prima voor de dag in de Adelaarshorst, maar wisten het overwicht niet in doelpunten uit te drukken.

"We hebben enorm veel kansen gecreëerd, maar er te weinig verzilverd. Dat moeten we onszelf verwijten", aldus Clasie op de website van zijn werkgever.

Vooral in de eerste 45 minuten kreeg Feyenoord kans na kans. "Door slechts één keer te scoren hielden we Go Ahead in leven. Zij hadden grote moeite met ons positiespel. In die fase speelden we ijzersterk, omdat we de gemaakte afspraken allemaal goed nakwamen."

"Als we hier hadden gewonnen, had dat ons voor even de koppositie opgeleverd", vervolgde de international, daarmee verwijzend naar de stand van de ranglijst. "We willen bovenin meedoen, maar dan is het belangrijk om dit soort duels in winst om te zetten. Het is ongelofelijk zonde dat we hier punten hebben laten liggen, met name omdat het totaal onnodig was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen