Gemengde gevoelens bij Koeman na remise

19 oktober 2013, 23:05

Ronald Koeman is zeer tevreden over het spel dat Feyenoord zaterdag op de mat legde in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De oefenmeester is echter teleurgesteld over het resultaat (2-2).

"Daarom is het pijnlijk dat we onszelf niet hebben beloond", zegt Koeman op de Feyenoord-website, doelend op de vertoning van zijn ploeg. De Rotterdammers gingen goed van start, maar leidden bij rust slechts met 0-1. "Na die fase hadden we met 0-3 voor moeten staan", gaat Koeman verder. "We speelden heel erg goed. Er zat veel beweging in de ploeg, waardoor de opbouw en het positiespel prima verliepen. Daardoor kwamen we zelfs drie keer alleen voor de keeper. Als je dat soort kansen krijgt, moet je die afmaken."

Door de missers van Feyenoord kon Go Ahead tot twee keer toe een achterstand ongedaan maken. Koeman: "Het is bekend dat we moeite hebben om wedstrijden in een vroeg stadium te beslissen. Dat komt deels omdat we te moeilijk scoren. Dat moeten we verbeteren. Het resultaat van vanavond is teleurstellend, maar het vertoonde spel is iets waaraan we ons kunnen vastklampen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen