John: "Boulahrouz zal Brøndby op sleeptouw nemen"

19 oktober 2013, 16:50

Khalid Boulahrouz staat aan de vooravond van zijn debuut voor Brøndby IF. Zondag staat de Deense grootmacht tegenover Viborg, als Boulahrouz dus voor het eerst in actie kan komen in de Deense competitie. Joshua John staat ook in Denemarken onder contract, bij FC Nordsjaelland. De aanvaller denkt dat Boulahrouz een goede kwaliteitsinjectie is voor Brøndby.

Dat Brøndby een verdediger aantrok, verraste John niet bepaald: "De defensie is het zwakste punt van Brøndby. In de lucht waren ze achterin met hun lengte vrij sterk. Met de opbouw van achteruit en het combinatievoetbal had Brøndby meer moeite. Boulahrouz zal de achterhoede sterker maken.", weet de oud-speler van Sparta Rotterdam en FC Twente.

John denkt dat een ervaren kracht als Boulahrouz van onschatbare waarde kan zijn voor Brøndby: "In het centrum is Martin Albrechtsen een vaste waarde, de tweede man is meestal Dario Dumic. Maar zeker vorig seizoen stond het achterin veel te open, ze geven heel veel kansen weg... De rol van Boulahrouz zal denk ik iets anders zijn dan hij bij zijn vorige, grote clubs had. Nu zal hij het heft in hand moeten nemen en het team op sleeptouw. Dat is hem wel toevertrouwd.", zo stelt John volgens Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen