Januzaj: "Ik wil de beste speler ter wereld worden"

18 oktober 2013, 14:20

Adnan Januzaj houdt de gemoederen behoorlijk bezig de laatste tijd. Eerst beleefde hij een prachtdebuut bij Manchester United, door eigenhandig een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning, met twee treffers. Vervolgens wordt er aan alle kanten getrokken aan de diensten van Januzaj in internationaal verband.

Het achttienjarige talent zegt zich vooral op Manchester United te focussen, aangezien hij daar erg gelukkig zegt te zijn: “Ik ben gelukkig bij Manchester United en ik wil iedere wedstrijd honderd procent geven. Ik wil United helpen om de Premier League te winnen en daarnaast de beste speler ter wereld worden”, zo stelt Januzaj tegen KTV uit Kosovo.

Een aantal landen hoopt er op dat de jongeling er voor kiest om voor hun land uit te komen. Januzaj heeft geduld en wil alles eerst goed op een rijtje zetten, voordat hij de beslissing maakt. Of beter gezegd, zijn vader: “Mijn vader zal besluiten voor welk nationaal elftal ik zal uitkomen. Ik zal naar hem luisteren.”, aldus de jongeling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen