Belg op vingers getikt na onhandige tweet

18 oktober 2013, 10:07

Thomas Meunier kreeg donderdag een reprimande van zijn werkgever, Club Brugge. De speler deed namelijk een vrij onhandige uitspraak via Twitter. Club Brugge passeerde eerder bij het Duitse ARD de revue in een reportage over matchfixing. Er werd gedoeld op de wedstrijden tegen Maribor in november 2011 (3-4 winst voor Club Brugge).

Meunier bracht het volgende bericht ter wereld via het medium: 'Ik heb 50.000 euro gekregen om tegen Maribor te scoren. En dan'. De Brugse club vond dit een uiterste onhandige actie, waarop Meunier het bericht verwijderde van zijn Twitteraccount. Het bericht deed internationaal behoorlijk wat stof opwaaien.

Klaus van Isacker, hoofd communicatie van Club Brugge, stelt dat het om een 'grapje van Meunier' gaat. “Een beetje ongelukkig, dat geven we toe. Ik kreeg zelfs telefoons van journalisten uit Duitsland en Slovenië, daarop hebben we besloten om de tweet eraf te halen.”, zo stelt Van Isacker tegenover de Gazet van Antwerpen. Club Brugge accentueert dat het niets te maken heeft met matchfixing.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen