Moisander en De Jong tijdig hersteld voor topper

17 oktober 2013, 07:00

Ajax-spelers Siem de Jong en Niklas Moisander zullen zaterdag weer inzetbaar zijn voor trainer Frank de Boer, als de competitiewedstrijd met FC Twente op het programma staat. Het is het duel tussen de nummers één (Twente) en drie (Ajax) van de Eredivisie.

De Jong kampte met hamstringklachten, maar is weer fit bevonden door de medische staf. Moisander liet de interland van Finland tegen Frankrijk (3-0 verlies) schieten, vanwege de knieblessure die de verdediger in het duel met AC Milan opliep. Naast De Jong en Moisander hoopt Ajax dat ook Lerin Duarte tijdig hersteld is voor de topper in de Grolsch Veste.

Ajax kan in ieder geval nog niet beschikken over rechtsachter Ruben Ligeon. De vleugelverdediger ondervindt nog te veel hinder van een teenblessure. De linkervoet van Ligeon bevindt zich momenteel in het gips, waardoor de rechtsachter nog wel even zoet is met zijn blessure. Bojan Krkic is ook nog herstellende van zijn hamstringblessure. De Spanjaard revalideert momenteel in Barcelona. Het is nog niet duidelijk wanneer Krkic zal terugkeren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen