Milan en Valencia officieel akkoord over Rami

16 oktober 2013, 23:25

Adil Rami zal in de winterperiode op huurbasis overstappen naar AC Milan. Milan en Valencia hebben woensdagavond een akkoord bereikt over de verhuur van de Franse verdediger. Milan zal de tweede seizoenshelft zodoende over de diensten van Rami kunnen beschikken en heeft tevens een optie tot koop bedongen bij de Spaanse club.

De transfer wordt door Valencia aangekondigd via de officiële clubkanalen. Rami doorstond reeds de medische keuring bij de Rossoneri en trainde zelfs al mee met de ploeg van trainer Massimiliano Allegri. Dit mag hij blijven doen, aangezien Valencia de verdediger liever kwijt dan rijk is. Vanaf 1 januari mag Rami voor de roodzwarten uitkomen in officiële duels.

De verdediger stond meer dan twee jaar onder contract in de sinaasappelstad, maar kwam in opspraak, nadat hij in de clinch kwam te liggen met Valencia-trainer Miroslav Djukic. Hiervoor kreeg Rami en boete. De verdediger was het totaal niet eens met de gang van zaken en forceerde een breuk met Valencia. Milan meldde zich meteen voor de Franse verdediger en weet Rami nu dus in te lijven.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen