Boulahrouz debuteert mogelijk zondag bij Brøndby

Boulahrouz debuteert mogelijk zondag bij Brøndby

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 oktober 2013 – Khalid Boulahrouz zit lekker in zijn vel bij zijn nieuwe club Brøndby IF. In alle rust bereidde hij zich samen met de staf voor op wat komen gaat. Inmiddels traint hij volledig mee met de eerste selectie en dat werpt zijn vruchten af.

In een interview op het digitale thuis van de club vertelt de verdediger blij te zijn dat hij niet van voren af aan hoefde te beginnen. "Ik behield mijn vorm en hield mijn conditie goed op peil toen ik clubloos was. Ik voel me goed, en de gehele staf rondom het team zorgt goed voor me. We zullen zien of ik zondag mijn debuut maak, maar het is duidelijk dat ik elke dat sterker word."

De staf houdt de verdediger nauwlettend in de gaten. "We doen rustig aan met Khalid en proberen alles zoveel mogelijk te doseren. Het is belangrijk dat hij een goede start kan maken en in vorm blijft. Dat kunnen we beter doen dan dat we hem direct voor de leeuwen hadden gegooid", aldus trainer Thomas Frank.

Reacties

gerelateerd