Sterling opgeroepen als vervanger van Cleverley

12 oktober 2013, 13:56

Raheem Sterling, vleugelaanvaller van Liverpool, is ter vervanging opgeroepen voor het nationale elftal van Engeland. De Engelsen verloren Tom Cleverley omwille van een blessure, terwijl Kyle Walker in het duel met Montenegro (4-1 winst) tegen een schorsing aanliep. Naast Sterling wordt ook Phil Jones of Chris Smalling opgeroepen, als defensieve vervanging.

Sterling maakte donderdag deel uit van de selectie van Jong Engeland, die van San Marino wist te winnen. De flankspeler van Liverpool werd vorig jaar november de op vier na jongste international ooit voor Engeland, toen hij in de basis startte tegen Zweden. De jongeling kwam sindsdien niet meer uit voor de ploeg van bondscoach Roy Hodgson.

Engeland treedt aanstaande dinsdag aan tegen Polen. De wedstrijd in het Wembley Stadion is van levensbelang. Met een zege realiseert Engeland het doel om zich rechtstreeks te kwalificeren voor het WK in Brazilië, terwijl met een verliespartij of een gelijkspel Oekraïne waarschijnlijk als groeswinnaar uit de bus komt. De Oekraïners staan namelijk één punt achter de Three Lions en nemen het op tegen voetbaldwerg San Marino.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen