Hogdson: "Het werk is voor de helft gedaan"

Hogdson: "Het werk is voor de helft gedaan"

12 oktober 2013 – Engeland zette vrijdagavond een stap in de goede richting, door Montenegro met 4-1 naar huis te sturen. De Engelsen gaan nu aan kop in Groep C. Oekraïne volgt op één punt, aangezien de Oekraïners met minimale cijfers (1-0) van Polen wisten te winnen. Aanstaande dinsdag kan Engeland het afmaken, als het Polen ontvangt in het Wembley Stadion. Bondscoach Roy Hodgson is vol vertrouwen.

Hodgson is ervan overtuigd dat de Engelsen volgende week hun ticket naar Brazilië kunnen boeken. Desalniettemin waakte de bondscoach absoluut voor gemakzucht: "Het werk is voor de helft gedaan. Als we ons rechtstreeks willen kwalificeren, zullen we dinsdag moeten winnen van Polen. Dat zal niet makkelijk worden. Het wordt zelfs heel lastig. Als ze zo sterk spelen als tegen Oekraïne, dan wacht ons een zware kluif", zo stelt Hodgson.

De bondscoach van de Three Lions wil de sterke prestatie tegen Montenegro tegen Polen een gevolg geven met zijn ploeg: "Ik heb altijd geloofd in mijn spelers. We zijn nog steeds ongeslagen. Met de steun van de fans kunnen we tien wedstrijd ongeslagen blijven. Het zal dom zijn als dit ons niet lukt.", aldus Hodgson, die overigens zeer te spreken was over Engeland-debutant Andros Townsend, die dit seizoen de revelatie is van Tottenham Hotspur.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 23 februari 2020

  2. zaterdag 22 februari 2020

  3. vrijdag 21 februari 2020