Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zaakwaarnemer bevestigt huurdeal Rami

Zaakwaarnemer bevestigt huurdeal Rami

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 oktober 2013 – Adil Rami verhuist in januari op huurbasis van Valencia naar AC Milan. Hoewel de officiële bevestiging van de clubs nog even op zich laat wachten, liet zaakwaarnemer Ernesto Bronzetti alvast weten dat de deal rond is.

"Ik heb zojuist de deal afgerond, dus de overgang is gereed", liet hij weten aan Radio Kiss Kiss. "Rami verhuist naar AC Milan, al was er ook interesse van onder andere Napoli. Hij stond in de belangstelling van veel clubs." Het duurt dus nog even voor de verdediger bij de Rossoneri te bewonderen is, omdat de transfermarkt pas op 1 januari weer open gaat. Milan heeft de optie om hem in de zomer definitief over te nemen, voor een bedrag zeven miljoen euro.

Rami ligt in de sinaasappelstad onder vuur. Hij werd eind vorige maand uit de eerste selectie gezet, na zich negatief te hebben uitgelaten over trainer Miroslav Djukic en zijn ploeggenoten.  Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd