Kakuta: "Ik ben klaar voor meer speelminuten"

10 oktober 2013, 13:54

Voor Gaël Kakuta was de seizoensstart één om snel te vergeten. De Vitesse-aanvaller had te maken met blessureleed, waardoor hij weken nodig had om te revalideren. Kakuta beleefde reeds zijn rentree in het elftal van de Arnhemmers. Op de officiële clubwebsite van Vitesse laat de Franse aanvaller optekenen dat hij weer belangrijk wil zijn voor het team.

Kakuta is pas net teruggekeerd van zijn blessure, waardoor hij geen eisen stelt over zijn positie in het veld: “Of ik als nummer tien speel of als buitenspeler maakt mij niet uit. Het gaat erom dát ik speel en belangrijk kan zijn voor het team”, aldus een gretige Kakuta.

De Eredivisie bevindt zich momenteel in een interlandonderbreking, maar dat weerhoudt de Fransman er niet van om aan zijn fitheid te werken: "Ik ben weer helemaal ‘trainingsfit’. Het is nu zaak om zo snel mogelijk volledig ‘wedstrijdfit’ te worden. Maar ik voel me sterk. Ik ben klaar voor meer speelminuten.”

Waar de aanvaller zijn rentree kende in de ploeg van Peter Bosz, zag Vitesse dat clubicoon Theo Janssen een streep kan zetten door het restant van het seizoen, omwille van een knieblessure. Dit vergroot de zuurgraad na de nederlaag tegen Feyenoord (1-2): “Dat soort dingen hoort bij voetbal, ook al probeer je dat te voorkomen. Ik denk dat we zeker een gelijkspel verdienden. En dat we dan ook nog eens Theo voor lange tijd kwijt zijn, is helemaal een domper. Theo is enorm belangrijk voor het team. Wij moeten dat zien op te vangen. De volgende wedstrijd moeten we er weer staan.”, zo stelt Kakuta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen