PEC Zwolle wil prestaties van tweetal belonen

10 oktober 2013, 12:07

PEC Zwolle wist tot dusver te imponeren in het huidige seizoen, waardoor het de zesde plaats bezet in de Eredivisie. Nadat de Blauwvingers eerder al de verbintenis van Mustafa Saymak verlengden, willen de Zwollenaren nu de prestaties van Bart van Hintum (26) en Rochdi Achenteh (25) belonen met een contractverlenging.

Met linksachter Van Hintum, die naarmate het seizoen vordert steeds meer speeltijd krijgt, heeft PEC Zwolle vorige week een eerste gesprek gevoerd. Deze week zal in het teken staan van een gesprek met Achenteh, die vorige week nog een strafschop miste tegen Roda JC (0-0).

Gerard Nijkamp, de technisch directeur van PEC Zwolle, vindt dat de bijdrage van het tweetal aan het team er niet om liegt: "Dit zijn twee spelers die hun aandeel hebben in de groei van de club en die uit hun contract lopen. De gesprekken vinden in een verkennende fase plaats.", aldus Nijkamp volgens Voetbal International.

Met Darryl Lachman werden de Zwollenaren overigens al wat concreter. Ondanks de berichtgeving hoopt PEC Zwolle er met de 23-jarige verdediger uit te komen: "Onlangs kwam naar buiten dat hij daarvan zou afzien, maar dat is verkeerd uitgelegd. De intentie van beide kanten is eruit te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen