Rami door onwerkbare situatie op weg naar Milan

9 oktober 2013, 17:12   Bijgewerkt: 9 oktober 2013, 17:29

Adil Rami is hard op weg naar AC Milan. Dat heeft Valencia-voorzitter Amadeo Salvo toegegeven, al benadrukt hij ook dat er nog geen akkoord tussen de clubs en de speler is bereikt. Het zou in eerste instantie gaan om een huurdeal.

Milan zou Rami vanaf januari huren van de club uit de sinaasappelstad, waarna hij in de zomer voor een onbekend bedrag definitief kan worden overgenomen. De voorzitter heeft een dubbel gevoel bij de overgang, vertelt hij tegen het Spaanse persbureau EFE. "Het zou het beste zijn voor Valencia als we al onze goede spelers behouden, en dit helemaal niet was gebeurd. Maar gezien de onwerkbare situatie denk ik dat dit een goede afwikkeling is."

Rami werd eind vorige maand door trainer Miroslav Djukic uit de eerste selectie gezet. De verdediger raakte in opspraak nadat hij zich negatief had uitgelaten over zowel de trainer als zijn ploeggenoten. "Hij is niet iemand die recht in je gezicht zegt wat hij van je vindt", zei hij over Djukic. Daarnaast zaten er volgens de Fransman alleen nog maar spelers in de kleedkamer die de waarheid niet zouden vertellen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen