"De Demy van Ajax heb ik hier nog niet gezien"

9 oktober 2013, 09:59

Als één van de meer ervaren spelers werd van Demy de Zeeuw verwacht dat hij dit seizoen de kar zou gaan trekken bij Anderlecht. Dat de middenvelder daar tot dusver niet in geslaagd is, en momenteel zelfs reservespeler is, stelt directeur Herman van Holsbeeck teleur. Hij had meer verwacht van de Nederlander, veel meer.

In AD Sportwereld noemt Van Holsbeeck de Nederlander 'de grootste teleurstelling' van dit seizoen bij Anderlecht. "Ik vond hem een kei van een voetballer. Maar de Demy de Zeeuw van Ajax heb ik hier nog niet gezien. Of dat nog gaat gebeuren? Op zijn leeftijd is het normaal dat je daar nog in moet geloven. Hij is in de bloei van zijn leven. Maar als hij dan zó voetbalt, dan moet hij zich afvragen of hij er wel genoeg voor doet."

Anderlecht huurt de 30-jarige De Zeeuw van het Russische Spartak Moskou. De Nederlander haalde zich half september al eens de woede van de clubleiding op de hals door na de CL-wedstrijd tegen Benfica kritiek te uiten op de tactische keuzes van coach John van den Brom, waar hij naar eigen zeggen het slachtoffer van was.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen