Seizoen voorbij voor Janssen: "Niets aan te doen"

8 oktober 2013, 10:12   Bijgewerkt: 8 oktober 2013, 10:19

Theo Janssen kan een streep door zijn seizoen zetten. Bij de kijkoperatie die de middenvelder van Vitesse maandag onderging, is gebleken dat zijn voorste kruisband gescheurd is. Hij is de rest van dit seizoen uitgeschakeld, meldt zijn club.

Janssen had niet aan zien komen dat de blessure, opgelopen in de wedstrijd tegen Feyenoord, zo ernstig was. "Ik had dit totaal niet verwacht. Gisterenavond ging ik onder zeil met het idee dat de meniscus kapot was. Alle testen wezen daar ook op. Toen ik bijkwam uit de narcose bleek het toch een stukje erger te zijn. Niets aan te doen. Al baal ik enorm. Ik was lekker bezig, het team is lekker bezig en we spelen het soort voetbal dat ik het leukste vind", zegt de 32-jarige middenvelder op de clubsite.

Ook trainer Peter Bosz baalt als een stekker van het slechte nieuws. "Verschrikkelijk. In eerste instantie en vooral voor Theo zelf. Dat is het eerste waar ik nu aan denk. Op 32-jarige leeftijd zo’n zware blessure hebben is vreselijk. Theo speelde goed en was belangrijk voor het team. We zullen dat met elkaar moeten gaan opvangen."

Janssen heeft zeker zes tot negen maanden nodig om te herstellen van zijn blessure. Hij richt zich op de voorbereiding van het seizoen 2014/2015, meldt Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen