Bondscoach Zuid-Afrika wil excuses van Serero

7 oktober 2013, 18:28

Rondom de WK-kwalificiatiewedstrijd van Zuid-Afrika tegen Botswana kwam Thulani Serero in een kwaad daglicht te staan. De middenvelder van Ajax meldde zich af vanwege liesklachten, terwijl de Zuid-Afrikaanse voetbalbond anders over zijn fysieke gesteldheid dacht, waardoor hij uit de selectie werd gezet. Bondscoach Gordon Igesund wil dat Serero zijn excuses aanbiedt voor de ontstane situatie.

Serero moet er rekening mee houden dat hij een tijdje buiten de selectie van Bafana Bafana gehouden zal worden. Een excuusbericht zal de middenvelder hier zeker in kunnen helpen: "Het ligt allemaal heel simpel. Hij heeft zijn lot in eigen handen. Hij moet alleen een brief schrijven waarin hij zijn excuses maakt en zijn fout erkent.", aldus Igesund volgens Voetbal International.

De tijd zal leren of Serero daadwerkelijk zijn excuses zal maken aan het Zuid-Afrikaanse kamp. PEC Zwolle-middenvelder Kamohelo Mokotjo heeft zich overigens ook afgemeld voor het Zuid-Afrikaanse nationale elftal, aangezien hij kampt met enkelklachten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen