Vd Looi maakt Groningen 'groot compliment'

7 oktober 2013, 07:30

Trainer Erwin van de Looi sprak van een onrustige week bij FC Groningen, maar zag zijn team die zondag met drie punten afsluiten. In de eigen Euroborg won de equipe uit de Martinistad met 2-1 van AZ.

"We hebben een onrustige week achter de rug. Ik wil mijn eigen ploeg een groot compliment maken", zegt Van de Looi op de clubwebsite. "We hebben gewonnen en ook nog eens uitstekend gespeeld. In de eerste tien minuten vond ik AZ wat beter. Er zat wat spanning op en de ploeg was wat zoekende. Daarna hebben we het duel in handen genomen en kregen we wat kansen."

"In de rust hebben we aangegeven dat we moesten doorgaan op dezelfde manier en dan viel ook de 1-0. Maar daarna nam onze druk af en begon AZ te voetballen. De 1-1 was een breekpunt. Maar de ploeg heeft zich vervolgens opnieuw opgericht en zich hersteld. In de laatste fase hebben we nog wat gewisseld. We hebben in onze selectie verschillende spitsen die ons er in moeilijke momenten doorheen kunnen helpen. Vandaag was het 'Richie' (Richairo Zivkovic, red.) die hem eruit sleept. Ik denk dat het een dik verdiende overwinning voor ons was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen