Seda kan nederlaag RKC bij PSV net niet voorkomen

6 oktober 2013, 18:24   Bijgewerkt: 6 oktober 2013, 19:15

RKC Waalwijk is zondagmiddag vlak voor tijd onderuit gegaan tegen PSV (2-1). In Eindhoven kwamen de Waalwijkers defensief voor de dag. Lange tijd leek RKC toch een punt uit het vuur te slepen. Een minuut voor tijd was het echter Jürgen Locadia die profiteerde van een slippertje van Jan Seda, die lange tijd een nederlaag leek te voorkomen.

De bezoekers kwamen in de tweede helft scherp uit de kleedkamers. Vrijwel direct had Robert Braber de 1-2 op zijn schoen. Na een prachtige actie van Mitch Apau werd de middenvelder vrij voor de keeper gezet. Braber schoot echter te snel, waardoor de inzet gekeerd werd. Net zoals in het eerste bedrijf, was ook nu Seda van grote waarde voor RKC. De doelverdediger hield diverse schoten uit zijn doel. Zo slaagde Stijn Schaars oog-in-oog met de goalie er ook niet in om de bal tegen het net te werken.