Parma zegeviert met tien man, glansrol Cassano

6 oktober 2013, 14:25

Parma heeft zich genesteld in het linkerrijtje in de Serie A, nadat het in het eigen Stadio Ennio Tardini won van promovendus Sassuolo, met 3-1. Antonio Cassano deed van zich spreken, door twee assists te leveren een doelpunt te maken. Parma behaalde de overwinning met tien man, aangezien doelman Antonio Mirante een rode kaart ontving.

Na een half uur spelen leek er geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg uit Parma. Raffaele Palladino zette de thuisploeg zelfs op voorsprong, na voorbereidend werk van Cassano. De wedstrijd veranderde volledig, toen Sassuolo op slag van rust een strafschop kreeg, waarbij Parma-sluitpost Mirante met rood van het veld kon vertrekken. Domenico Berardi benutte de strafschop: 1- 1.

Ondanks de tegenslag, lieten de tien spelers van Parma zich niet gek maken. Nadat Antonio Floro Flores op de paal schoot namens de bezoekers, maakte Aleandro Rosi er 2-1 van namens Parma. Weer was Cassano de aangever. De oud-speler van onder meer AS Roma, AC Milan en Internazionale wist ook nog zelf het net te vinden: een kwartier voor tijd zette de Italiaanse aanvaller de 3-1 eindstand op het scorebord. Overigens maakte Sassuolo de wedstrijd ook niet vol met elf man, aangezien Francesco Magnanelli vlak voor tijd op knullige wijze twee keer geel pakte.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen