SC Heerenveen
0 – 0
AZ

Van der Velden keert terug, geen Beerens bij AZ

Van der Velden keert terug, geen Beerens bij AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 oktober 2013 – In de Euroborg staan FC Groningen en AZ om 14.30 uur tegenover elkaar. Het onderlinge verschil op de ranglijst is slechts twee punten. De winnaar van het eredivisieduel zal zeer goede zaken doen en de aansluiting vinden met de subtop in de Eredivisie.

Bij FC Groningen keert Nick van der Velden terug in de basisopstelling. De gelegenheidsspits keert terug van een blessure, die hij opliep in het duel met RKC Waalwijk. Tegen RKC was Van der Velden zeer belangrijk voor zijn ploeg, met twee assists en een doelpunt. Michael de Leeuw en Género Zeefuik zijn ziek en niet inzetbaar. Rasmus Lindgren moet nog genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

Bij AZ bevinden zich weinig verrassingen in de basisformatie. Martin Haar opteert voor vertrouwde namen, ware het niet dat Roy Beerens niet start bij de Alkmaarders. Jóhann Berg Gudmundsson start weer vanaf minuut één, nadat hij tegen PAOK Saloniki inviel voor Beerens. Beerens was al een twijfelgeval, omwille van een rugblessure.

Opstellingen
FC Groningen: Bizot; Magnasco, Botteghin, Letschert, Wijnaldum; Hiariej, Kieftenbeld,  Chery; Adorjan, vd Velden, Kostic.
AZ: Esteban; Johansson, Gouweleeuw, Wuytens, Viergever; Gudelj, Ortíz, Elm; Gudmundsson, Jóhannsson, Martens.

Reacties

gerelateerd