Ambrosini voelt zich in Florence weer als een kind

6 oktober 2013, 12:22

Massimo Ambrosini sloot deze zomer een lang hoofdstuk af bij AC Milan. De 36-jarige middenvelder vond in Fiorentina een nieuwe werkgever. Midweeks maakte de geroutineerde middenvelder in de Europa League de beslissende treffer in het gewonnen duel met FC Dnipro (2-1). Ambrosini zegt zich uitstekend te voelen bij La Viola.

De routinier heeft absoluut geen spijt van zijn keuze om naar Florence te verkassen: “Dankzij mijn teamgenoten bij Fiorentina voel ik me weer als een kind.”, aldus Ambrosini tegen La Gazzetta dello Sport. Met de speelstijl van de paarsen is de middenvelder zeer tevreden: “We hebben de kwaliteiten om op een aantrekkelijke manier te spelen.”

Desalniettemin weet Ambrosini dat er een lastig programma wacht voor de ploeg uit Florence: “Het zal de aankomende tijd lastig worden, met wedstrijden tegen Lazio, Juventus, Napoli en Milan”, zo stelt Ambrosini.

Zondagavond (20.45 uur) kruist Fiorentina de degens met Lazio, in Stadio Olimpico in Rome. “Aan de ene kant is het een beangstigende reeks van wedstrijden, maar aan de andere kant zijn dit wel de wedstrijden waar je het meeste plezier aan kan beleven. Aan de hand van de resultaten kunnen we zien waar we staan.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen