Jansen: "Blij met drie punten tegen goede ploeg"

4 oktober 2013, 23:13

FC Twente verdedigde vrijdag de koppositie in de Eredivisie met succes. Coach Michel Jansen zag zijn ploeg met 0-1 winnen bij SC Cambuur, al erkende hij na afloop wel dat het niet makkelijk ging.

"Het was een zware wedstrijd, daar hadden we vooraf ook rekening mee gehouden. Ik vond dat Cambuur prima voetbal speelde", zei Jansen op de clubwebsite. "Met het thuispubliek er achter was er sprake van veel enthousiasme en spirit. De eerste helft hadden we veel moeite om onder de druk uit te komen."

"De tweede helft begonnen we goed en wisten we snel te scoren", vervolgde Jansen, doelend op het doelpunt van Luc Castaignos in de 49ste minuut. "Vervolgens hadden we de wedstrijd in het slot moeten gooien. We kregen vrij veel mogelijkheden om de score uit te bouwen. Vervolgens ging Cambuur vrijuit spelen en oogde het vrij dreigend, hoewel we uiteindelijk niet veel weggaven. Doordat het publiek er achter stond, oogde het misschien hectisch, maar ik vond dat we rustig bleven. Ik ben blij met de drie punten, die we hebben gehaald tegen een goede ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen