Villarreal heeft thuis geen problemen met Granada

4 oktober 2013, 21:48   Bijgewerkt: 4 oktober 2013, 23:32

Villarreal blijft uitstekend presteren in La Liga. De promovendus boekte vrijdag in het eigen El Madrigal een 3-0 zege op Granada CF en nam daarmee de derde plaats (voorlopig) over van Real Madrid. Villarreal heeft na acht duels zeventien punten. Real Madrid gaat zaterdag nog wel op bezoek bij Levante.

Villarreal trof met Granada een stugge ploeg, die in de eerste zeven wedstrijden slechts vijf keer scoorde, maar ook pas vijf goals incasseerde. In de beginfase had Villarreal het lastig met de bezoekers, maar naarmate de eerste helft vorderde, werd de druk van de thuisclub groter. Dat resulteerde na een half uur in de 1-0.

Bruno liet met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied, op aangeven van Cani, Granada-keeper Roberto kansloos en opende daarmee de score. Giovani dos Santos gooide het duel vlak na rust met een fraaie treffer op slot. Acht minuten voor het einde zorgde Tomas Pina met het hoofd van dichtbij voor de 3-0 eindstand.