Begois: "Tegenstanders stellen zich in op ons"

4 oktober 2013, 15:41   Bijgewerkt: 4 oktober 2013, 15:58

PEC Zwolle gaat zaterdagavond (19.45 uur) op bezoek bij Roda JC. De Blauwvingers wisten hun laattse vier wedstrijden niet te winnen, maar bezetten desondanks nog een keurig vijfde plaats op de ranglijst. PEC kan weer beschikken over Fred Benson, terwijl onder meer Jesper Drost, Diederik Boer en Guyon Fernandez nog niet inzetbaar zijn voor trainer Ron Jans.

De absentie van Boer houdt in dat Kevin Begois al geruime tijd onder de lat staat bij de Zwollenaren. De sluitpost stelt in gesprek met RTV Oost dat Zwolle weer op de goede weg is: "Je ziet dat bepaalde tegenstanders zich wat anders instellen tegen ons. Ik denk dat we één mindere wedstrijd hebben gespeeld, dat was bij Vitesse. Tegen Fortuna Sittard zag je bij momenten al dat het spel bij balbezit al weer was zoals we kunnen en tegen NAC ook."

De remise tegen NAC was een bittere pil voor PEC, maar met het spel kan de ploeg wel verder: "Dat er geen goal uit voortvloeide is een gemis, maar dat NAC hier zo defensief ingesteld kwam spelen, is veelzeggend. We gaan weer proberen het niveau te halen dat we kunnen halen. Als het dan in de afrondende fase wat meer meezit, dan kunnen we een goed resultaat halen bij Roda.", zo stelt Begois.

De eigenlijke reservedoelman van PEC voelt de hete adem van de revaliderende Boer al in de nek, maar dat maakt hem weinig uit: "Ik heb nu al meer gekeept dan ik had verwacht en gehoopt. Ik geniet gewoon van elk moment alsof het de laatste keer is dat ik voetbal en dat helpt me misschien ook wel. Ik heb heel veel voetbalplezier hier en PEC Zwolle is een hele mooie vereniging. Dat maakt het ook makkelijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen