Scorende Misidjan klopt met Ludogorets ook Zagreb

3 oktober 2013, 22:55   Bijgewerkt: 4 oktober 2013, 00:03

Virgil Misidjan blijft belangrijk voor Ludogorets. De Nederlandse aanvaller hielp de Bulgaars kampioen donderdag in de Europa League met een goal aan een 3-0 zege op Dinamo Zagreb. Twee weken geleden had de oud-speler van Willem II met een doelpunt al een groot aandeel in de winst op PSV (0-2).

Misidjan kwam in de 34ste minuut op het scoreformulier. Dat was de 2-0. Juninho Quixadá had in de twaalfde minuut al de score geopend, na voorbereidend werk van Marcelinho. Svetoslav Dyakov bepaalde na ruim een uur spelen de eindstand op 3-0. Bij Ludogorets bleef Mitchell Burgzorg op de bank.

Ludogorets gaat met zes punten uit twee wedstrijden verrassend aan kop in groep B. PSV en Chornomorets Odessa staan met drie punten gedeeld tweede. In Oekraïne waren de Brabanders met 0-2 te sterk voor Chornomorets, door treffers van Memphis Depay en Florian Jozefzoon. Dinamo Zagreb staat puntloos op de laatste plek.