Vroege en late treffer brengen PSV overwinning

3 oktober 2013, 22:54   Bijgewerkt: 3 oktober 2013, 23:18

PSV heeft donderdag een zakelijke doch verdiende overwinning geboekt op Chornomorets Odessa in het Europa League-toernooi. Uitblinker Memphis Depay en invaller Florian Jozefzoon bezorgden de ploeg uit Eindhoven de overwinning in Oekraïne: 0-2.

Het was echter een vaste waarde van Cocu die de Eindhovenaren al vroeg een voorsprong bezorgde. Na twaalf minuten besloot Depay van grote afstand maar eens uit te halen. Het schot van de vleugelaanvaller verdween buiten het bereik van keeper Bezotoskji in de kruising: 1-0. De linksbuiten toonde zich sowieso een plaag voor de Oekraïense defensie, die om hem af te stoppen zo nu en dan flink aan de handrem moest trekken.

In de tweede helft veranderde er aanvankelijk weinig aan het spelbeeld. PSV zou echter PSV niet zijn zonder haar wisselvalligheid. De ploeg uit Eindhoven verloor langzaamaan de grip op de wedstrijd en Odessa rook bloed.

PSV herstelde zich door de overwinning enigszins van de deceptie tegen Ludogorets, waarvan twee weken geleden met 0-2 werd verloren. De Bulgaren wonnen donderdag ook hun tweede wedstrijd - in Bulgarije werd Dinamo Zagreb met 3-0 verslagen - en gaan daardoor aan kop in Groep B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen