Brøndby hoopt nog altijd op Boulahrouz

3 oktober 2013, 19:25

Khalid Boulahrouz heeft nog altijd geen overstemming bereikt met Brøndby IF over een contract, terwijl beide partijen toch al weer een aantal weken met elkaar om de tafel zitten. De Deense gevallen topclub, momenteel zevende in de nationale competitie, heeft er nog wel alle vertrouwen in dat het rond komt.

"We hebben een aantal prettige gesprekken met Boulahrouz en zijn zaakwaarnemer gevoerd", reageert Per Rud, sportief directeur van Brøndby, op de clubwebsite. De Denen willen echter eerst zekerheid over de fysieke status van de voormalig Oranje-international. "We willen er zeker van zijn dat hij snel kan spelen voor ons."

"Het is nog te vroeg om te zeggen of we al dan niet tot een deal komen. We hebben er nog altijd vertrouwen in dat het rond komt, maar de voetballerij is onvoorspelbaar. Je kan geen garanties geven", aldus Rud. Boulahrouz vertrok afgelopen zomer bij Sporting Lissabon en is nu transfervrij. De verdediger, die eerder uitkwam voor RKC, HSV, Chelsea, Sevilla en Stuttgart, is dus niet afhankelijk van de transferperiode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen