Cocu: "Tyton kan bevestigen wat hij al heeft laten zien"

2 oktober 2013, 21:11

PSV-doelman Jeroen Zoet kampt momenteel met een scheurtje in zijn lies, waardoor Przemyslaw Tyton een kans krijgt onder de lat bij PSV. De Poolse sluitpost moet al geruimte tijd genoegen nemen met een plaats op de reservebank, maar het fysieke malheur van Zoet biedt nu perspectief voor Tyton. PSV speelt aanstaande donderdag tegen Chornomorets, waar Tyton dus zal keepen bij de ploeg van trainer Phillip Cocu.

Cocu geeft aan dat de doelmannen van PSV niet veel voor elkaar onder doen en dat de keuze voor Zoet als eerste doelman van de Eindhovenaren geen makkelijke was: "In het begin van het seizoen hebben we al aangegeven dat ze allebei heel goed presteren en dat ze de keuze voor ons als staf heel moeilijk hebben gemaakt”, zo stelt de trainer van PSV volgens Telesport.

Cocu is benieuwd naar de prestaties van Tyton, nu hij eindelijk weer de kans krijgt om te laten zien wat hij in huis heeft: "Donderdag kan Tyton bevestigen wat hij altijd al heeft laten zien.”, zo stelt Cocu. Tyton begon in 2011 als basisspeler bij PSV, maar werd door Dick Advocaat verwezen naar de reservebank. Sindsdien stond de Poolse international nooit meer vast in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen