CSKA Moskou behaalt belangrijke zege tegen Plzen

2 oktober 2013, 19:57   Bijgewerkt: 2 oktober 2013, 20:17

CSKA Moskou heeft woensdagavond haar tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League weten te winnen. Op Russische bodem was het te sterk voor Viktoria Plzen uit Tsjechië. De Russen beleefden wel een valse start, aangezien Plzen snel op voorsprong wist te komen. Nog voor rust wist CSKA de achterstand om te buigen in een voorsprong, die ze niet meer weggaven: 3-2.

Frantisek Rajtoral was er in de vierde minuut verantwoordelijk voor dat de Tsjechen op voorsprong kwamen. Arbiter Bas Nijhuis zag dat Zoran Tosic de stand gelijk wist te trekken na twintig minuten, na voorbereidend werk van oud-VVV Venlo speler Ahmed Musa. Een andere oud-Venlonaar, te weten Keisuke Honda, zette de Russen na een half uur spelen op een 2-1 voorsprong.

Vlak na rust was Musa zelf dicht bij een doelpunt. De Nigeriaan trof echter het houtwerk. CSKA wist wel op 3-1 te komen, al hadden de Russen hier de hulp van de tegenstander nodig. Radim Reznik passeerde namelijk zijn eigen doelman, die een immense blunder maakte. De aansluitingstreffer van Marek Bakos kwam te laat voor Plzen, waardoor CSKA met de drie punten aan de haal ging. De Russen komen hierdoor op gelijke hoogte met Bayern München en Manchester City, die later op de avond tegen elkaar spelen op Engelse bodem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen