Celtic-coach Lennon baalt van gedrag Neymar

2 oktober 2013, 08:16

Bij absentie van Lionel Messi moest Neymar de FC Barcelona-kar trekken tegen Celtic. Dat lukte deels, want de Catalanen wonnen met 0-1. Maar echt zijn stempel op de wedstrijd kon de Braziliaan niet drukken. Althans, niet in positieve zin.

Neil Lennon, de coach van Celtic, had zich vooral gestoord aan de maniertjes van Neymar. De Braziliaan smeerde tegenstander Scott Brown in de ogen van Lennon een rode kaart aan. Want hoewel Brown inderdaad een kleine trappende beweging maakte, ging Neymar naar de grond alsof hij ernstig geblesseerd geraakt was.

"Ik denk niet dat Neymar zichzelf een plezier doet met zijn gedrag", mopperde Lennon na afloop in gesprek met de BBC. De coach voelt zich dan ook allesbehalve geroepen om Neymar zijn excuses aan te bieden voor de actie van Brown. "Ik denk niet dat dat nodig is. Al wil ik de actie van mijn aanvoerder ook niet goedpraten", stelt de Schot.

Door de nederlaag tegen FC Barcelona staat Celtic na twee wedstrijden op nul punten. De Schotten spelen de komende periode twee keer tegen Ajax. Door zijn rode kaart moet Brown minimaal één van beide wedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen