Ontslagen Meijers: "Glas in Helmond halfleeg"

30 september 2013, 16:47   Bijgewerkt: 30 september 2013, 17:06

Eric Meijers werd reeds ontslagen bij Helmond Sport en zegt nu teleurgesteld te zijn in de Brabantse club. Afgelopen zaterdag werd het contract van de coach ontbonden, maar volgens de Nijmegenaar is dit geheel ten onrechte.

Helmond Sport bungelt na tien wedstrijden onderin het linkerrijtje en heeft een achterstand van zes punten op koploper FC Dordrecht. Met nog 28 duels te gaan is dat allesbehalve een onoverbrugbaar gat. De laatste twee wedstrijden werden verloren, waaronder het thuisduel van afgelopen vrijdag, tegen Almere City (1-3).

"Ik heb erg weinig krediet gekregen. Het glas is in Helmond blijkbaar altijd half leeg. Ik ben veroordeeld op mijn mindere punten en dat is mijn Waterloo geworden", zegt de nu werkloze oefenmeester in gesprek met Omroep Gelderland. "Dat heeft te maken met interne processen, en spelers zouden niet beter zijn geworden onder mijn leiding. Maar er zijn veel voorbeelden die het tegendeel bewijzen", vervolgt hij. "Zoals Brouwers, die nu topscorer is. Of doelman Van Der Steen, die het steeds beter doet."

"Hier zit geen overspannen trainer, maar ik moet dit wel even rustig verwerken. Zoiets is mij nog nooit overkomen. Ik heb geen hard feelings. Ik ben vanochtend alles afgehandeld en heb de spelers nog even netjes toegesproken. Daar zat het probleem ook niet, het zat hogerop in de club. Ik ga via de voordeur naar buiten", aldus Meijers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen