AS Monaco niet voorbij Stade de Reims

29 september 2013, 23:10

AS Monaco heeft verzuimd de koppositie in de Ligue 1 te veroveren. De Monegasken kwamen zondag op bezoek bij Stade de Reims niet verder dan een 1-1-gelijkspel en geraken daardoor niet voorbij Paris Saint Germain.

Het steenrijke Monaco kwam na vier minuten spelen zelfs op achterstand na een kopbal van Devaux. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, want binnen het kwartier stond het alweer gelijk. Joao Moutinho zorgde vanuit een vrije trap voor het evenwicht.

Monaco drong in het vervolg van de wedstrijd wel aan, maar kon de trefzekere spitsen Radamel Falcao en Emmanuel Rivière maar zelden in stelling brengen. De bezoekers mochten zich zelfs nog gelukkig prijzen dat een enorme knal van de Kaapverdiaan Odaïr Fortes tegen de lat vloog.

Door de puntendeling moet Monaco de koppositie in Frankrijk delen met regerend landskampioen Paris Saint Germain. Beide ploegen hebben na acht wedstrijden 18 punten, maar de promovendus heeft een beter doelsaldo. Olympique Marseille volgt op één punt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen