Arsenal wint lastige uitwedstrijd bij Swansea City

28 september 2013, 20:32   Bijgewerkt: 28 september 2013, 20:41

Dat Arsenal goed in vorm is dit seizoen werd zaterdag weer onderstreept, in het uitduel tegen Swansea City. Serge Gnabry en Aaron Ramsey waren trefzeker voor Arsenal in een 1-2 zege. Ben Davies deed wat terug namens Swansea, waar Michel Vorm, Dwight Tiendalli en Jonathan de Guzman in de basis begonnen en Wilfried Bony op de reservebank zat. De treffer van Swansea mocht niet baten, waardoor Arsenal wist te winnen.

Bij Arsenal startte recordaankoop Mesut Özil uiteraard in de basis. De Duitser wist ditmaal geen assist te leveren, maar zag wel dat zijn ploeg een knappe zege wist te behalen. Gnabry, landgenoot van Özil, vertolkte een belangrijke rol bij Arsenal, doordat hij de openingstreffer van Arsenal wist te maken. Dit gebeurde na een klein uur voetballen.

Swansea ging op zoek naar de gelijkmaker en bracht Bony om het een en ander te forceren. Arsenal wist echter op 0-2 te komen. Aaron Ramsey scoorde wederom voor de ploeg van Arsène Wenger, na voorbereidend werk van Olivier Giroud. Swansea liet het er niet bij zitten en bracht de stand via Ben Davies nog op 1-2. In puntenverlies van Arsenal resulteerde het niet meer, waardoor Arsenal lijstaanvoerder blijft in de Premier League, aangezien het Tottenham Hotspur weer passeert na de zege op Swansea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen