Invaller El Hamdaoui gelijk tegen Valladolid

27 september 2013, 23:04   Bijgewerkt: 27 september 2013, 23:23

Met Mounir El Hamdaoui als invaller is Malaga CF vrijdag niet tot winst gekomen in de Spaanse competitie. De Andalusiërs speelden op bezoek bij Real Valladolid, na een 2-1 achterstand, met 2-2 gelijk.

El Hamdaoui schitterende twee weken geleden tegen Rayo Vallecano (5-0) met een hattrick en een assist, maar zes dagen daarna was hij onzichtbaar tegen Real Sociedad. En bij Bernd Schuster kan het snel gaan; de Duitser liet El Hamdaoui buiten de basis voor het duel met Valladolid.

Vanaf de bank zag El Hamdaoui Roque Santa Cruz in de 23ste minuut de score openen (0-1). Nadat Javi Guerra en Humberto Osorio in een tijdsbestek van acht minuten, tussen de 56ste en 64ste minuut, namens Valladolid de score hadden omgebogen was het tijd voor El Hamdaoui om in te vallen. De Marokkaanse spits, gehuurd van Fiorentina, was echter niet beslissend. De gelijkmaker viel desondanks wel, dankzij de ook ingevallen Bartlomiej Pawlowski. El Hamdaoui was daarna nog dicht bij de 2-3, maar zijn schot strandde tegen de lat.

Malaga staat met negen punten uit zeven wedstrijden zevende in La Liga. Real Valladolid neemt met drie punten minder de dertiende plek in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen