Rosheuvel in plaats van Tannane bij Heracles

27 september 2013, 14:25   Bijgewerkt: 27 september 2013, 14:33

Mikhail Rosheuvel maakt zaterdagavond zijn rentree in de basis bij Heracles Almelo. De ploeg van trainer Jan de Jonge gaat dan op bezoek bij RKC Waalwijk. De terugkeer van Rosheuvel gaat ten koste van Oussama Tannane, die op de bank begint.

Spits Mark Uth houdt het vertrouwen van De Jonge. De voorzetten van rechts komen nu dus van de voet van Rosheuvel. "Mark moet in positie gebracht worden. Ik kies nu voor Rosheuvel. Tannane heeft veel wedstrijden gespeeld en blijft natuurlijk in beeld", zei de coach tegen TC/Tubantia.

De Jonge beschikt verder over een vrijwel fitte selectie. Alleen Dario Vujicevic (voet) ontbrak op het trainingsveld. Doelman Remko Pasveer trainde aangepast met een lichte enkelblessure, maar kan zaterdag gewoon onder de lat staan.

Voor Heracles wordt dit het tweede bezoek aan Waalwijk in een kleine week tijd. Dinsdag wonnen de Almeloërs na verlenging nog met 0-1 in het Mandemakers Stadion, maar het spel hield niet over. "Het moet anders zaterdag. We zullen scherper en agressiever moeten zijn en beter moeten reageren op de omschakelmomenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen