Suarez: "Belangrijk dat ik weer terug ben"

26 september 2013, 12:50

Na een lange schorsing speelde Luis Suarez woensdag eindelijk weer een wedstrijd voor Liverpool. De Uruguayaan speelde tegen Manchester United zijn eerste officiële duel sinds 22 april, toen hij in de arm van Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic beet. Die actie leverde de Uruguayaan een schorsing van tien wedstrijden op.

Tegen United (1-0 verlies) speelde Suarez de volle negentig minuten. "Het resultaat was niet goed, maar we kunnen met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd", zegt de oud-Ajacied op de website van zijn club. "Het hebben prima gevoetbald."

Hoewel Liverpool zonder Suarez prima uit de startblokken geschoten is in de Premier League- het pakte tien punten uit vijf duels- vindt de spits dat zijn team hem goed kan gebruiken. "Voor mezelf en de ploeg is het belangrijk dat ik weer terug ben. Op het veld kan ik het team helpen. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen", belooft hij.

Suarez stuurde afgelopen zomer nadrukkelijk aan op een vertrek bij Liverpool. Omdat de club hem echter weigerde te verkopen, werd deze vertrekwens niet ingewilligd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen