Monaco en PSG boeken zege, Lyon verliest

25 september 2013, 23:21

AS Monaco heeft woensdag de thuiswedstrijd tegen SC Bastia zonder problemen in winst omgezet. Door goals van Radamel Falcao (2) en Emmanuel Riviere werd de ploeg van Corsica met 3-0 verslagen.

AS Monaco behoudt daardoor de koppositie in de Ligue 1. De promovendus heeft na zeven wedstrijden zeventien punten. Paris Saint Germain kwam eerder op de avond al op vijftien punten met een 0-1 zege bij Valenciennes.

Groots was het allemaal niet wat Paris SG liet zien in het Stade du Hainaut van Valenciennes, maar afdoende was het wel. Edinson Cavani maakte op slag van rust het verschil, op aangeven van Zlatan Ibrahimovic. Gregory van der Wiel behoorde overigens niet tot de selectie van Paris SG.

Olympique Lyon blijft met tien punten in de middenmoot van de Franse competitie hangen. De zevenvoudig landskampioen ging met 2-1 onderuit bij AC Ajaccio. Sigamary Diarra besliste de ontmoeting in de zeventigste minuut. Lyon eindigde ook nog eens met tien man, Alexandre Lacazette kreeg in blessuretijd rood.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen