Feyenoord wint met minimale cijfers van Utrecht

22 september 2013, 16:31   Bijgewerkt: 22 september 2013, 22:07

Feyenoord heeft de drie punten in eigen huis gehouden tegen FC Utrecht. De 1-0 overwinning was allesbehalve vanzelfsprekend, omdat de Rotterdammers alle moeite hadden met de ploeg uit de Domstad. Een goal van Tonny Vilhena in de eerste helft bleek uiteindelijk genoeg voor de overwinning.

Al vroeg in de wedstrijd was het Utrecht dat voor het eerste gevaar zorgde. Een prachtige vrije trap van Jens Toornstra verdiende een treffer, maar de bal raakte de lat.

Feyenoord kon het spel in de eerste helft niet maken en was vooral gevaarlijk middels de lange bal van achteruit. Graziano Pellè was daarbij het vertrouwde aanspeelpunt. Na een dik half uur spelen bewees deze tactiek evenwel zijn waarde, toen Pellè de bal teruglegde op de aangesloten Vilhena. Timothy Derijck dook ongelukkig onder de bal door, waardoor Vilhena de bal vrij kon inschieten: 1-0.

Ook Feyenoord kon niet echt overtuigen. De ploeg uit Rotterdam miste de nodige beweging in haar spel en had duidelijk moeite om door de Utrechtse defensie te komen. Grootste gevaar kwam opnieuw van Pellè. Terwijl de wedstrijd richting eindsignaal liep, kreeg de Italiaanse spits kansen via een kopbal en een stiftbal, die werd gekeerde door doelman Ruiter. Omdat hij zijn kansen onbenut liet, moest Feyenoord na negentig minuten speeltijd genoegen nemen met een 1-0 overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen