Bayern München-aanvaller Götze bijna hersteld

19 september 2013, 14:54

Bij Bayern München moeten Mario Götze, Javi Martínez, Thiago, Holger Badstuber en Pierre-Emile Hojbjerg de wedstrijden van Bayern al een tijdje geblesseerd toekijken. De club uit München geeft via de officiële website informatie over de fysieke gesteldheid van het vijftal. Vooral inzake de revalidatie van Mario Götze valt iets positiefs te melden, aangezien de Duitse aanvaller bijna hersteld is van zijn blessure.

Het herstel van Götze verloopt volgens schema, wat inhoudt dat de van Borussia Dortmund overgekomen aanvaller weer individueel traint met de bal. Waarschijnlijk kan de jonge international deze week weer aansluiten bij de groep. Götze raakte in de Europese Supercup geblesseerd, toen Chelsea-speler Ramires een harde charge op hem ondernam. Hojbjerg bevindt zich in hetzelfde stadium in de revalidatie als Götze.

Martínez kampt met een liesblessure en is er nog wat langer uit. De Spanjaard ondergaat ook nog eens een operatie aan het gebit. Thiago, landgenoot van Martínez, zal de aankomende weken een beschermende schoen dragen in het kader van revalidatie aan zijn enkelblessure. Badstuber verblijft momenteel overigens in de Verenigde Staten, om daar geopereerd te worden aan zijn knie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen